22. jan. 2024

Boligmarkedet 2023: Sådan var danskernes boligdrømme



Skrevet af: Christian Yttergren | cty@boliga.dk

2023 har været et begivenhedsrigt år hos Boliga, hvor vi har udforsket det danske boligmarkedets finurlige hjørner og præsenteret nogle bemærkelsesværdige tendenser! Udover vores traditionelle dataanalyser har vi også kastet os ud i de mere usædvanlige aspekter af danskernes boliginteresse.

Gæt hvilket ord, der har toppet søgelisterne? "Eksklusiv lejlighed" eller "charmerende villa"? Nej, det er faktisk "altan"! Danskerne har også i løbet af året udvist en overraskende interesse for boliger uden bopælspligt – det er helt usædvanligt, og det er noget, vi kommer til at holde ekstra øje med i 2024 og årene frem.

SE LISTEN: Det søgte danskerne på i 2023

Tak til jer!
I har besøgt os 22.684.108 millioner gange i 2023. Det er et overvældende antal besøg, og det varmer vores boligentusiastiske hjerter.

Det glæder os samtidigt, at I flittigt læser vores nyheder. Artiklen om den historiske jyske herregård Frausinggaard nord for Silkeborg har været særligt populær og er årets mest læste.

LÆS: Historisk herregård er kommet til salg igen med rabat

Vi bliver ved i 2024!
Boliga er mere end blot et sted for boligsøgning, tal og diagrammer. Vi er med på jeres boligrejse og ser frem til et nyt år fyldt med spændende observationer og sjove øjeblikke på boligmarkedet!

Tak fordi, at I vælger Boliga som jeres digitale følgesvend på det danske boligmarkedet.