12. jul. 2024

Drømmebolig med spir? Se de utrolige ejendomme



I Danmark findes der en række unikke ejendomme med smukke spir, der både imponerer og fascinerer.

Så er du på udkig efter en bolig med en unik spir-detalje, eller er du bare nysgerrig efter at se, hvilke fantastiske muligheder der findes derude?

Så tag et kig på disse tre spektakulære boliger, som lige nu er til salg i Danmark. De spænder i pris fra 1.995.000 til 58.000.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Spir-bolig nord for København
Direkte ud til Søllerød Sø ligger dette enestående pragtpalæ. Ejendommen er opført i 1894 som sommerresidens, fyldt med luksus og arkitektoniske detaljer.

Læs også: Her er tre villaer for under 100.000 kroner

De 229 kvadratmeter fordeler sig over en stor stue, køkken-alrum, spisestue, tre værelser, gæstetoilet, et stort badeværelse samt en fin kælder. I kælderen finder du tre disponible rum, vinkælder, bryggers og et badeværelse mere.

Se boligen her.

Foto: Adam Schnack

Jysk bolig med spir
I de skønneste naturrige omgivelser ved Saltum ligger denne unikke landejendom. Ejendommen er bygget tilbage i 1902, men har efterfølgende gennemgået en større renovering med respekt for de oprindelige detaljer.

Læs: Historisk byhus til salg: 194 år gammelt

Det første, du bliver præsenteret for, når du træder ind i stuehuset, er en smuk højloftet hall, som fører dig videre til køkkenet, de tre stuer en suite samt et kontor. På første sal finder du tre værelser, badeværelse samt en stor tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten til grunden på 1,6 hektar.

Se boligen her.

Foto: Westergaard Bolig

Spektakulært spir!
Mellem Frederiksdal Skov og Bagsværd Sø finder man Tusculum, en helt unik perle. Pragtvillaen blev opført i 1746, og i 1855 blev villaen navngivet ’Villa Tusculum’ af daværende ejer.

Læs også: Unik "panorama"-bolig til salg

Boligen på 704 kvadratmeter strækker sig over hele fire etager, med 14 værelser, flere stuer, tre badeværelser samt en kælder med biograf, værksted, vaskerum og vinkælder.

Se boligen her.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen