27. jun. 2024

Fra mark til bolig: Her er Boligas nye løsning



Langt de fleste boligsøgende flytter ind i en allerede eksisterende bolig – men sådan behøver det ikke at være. På Boliga.dk kan man finde et utal af helårsgrunde, som åbner op for et hav af muligheder. Men det kan være svært at se boligen for sig, når man kigger på en byggegrund.

Det har Boliga en løsning på nu.

Se dit drømmehjem nu

Boligas nye løsning på Boliga.dk tilbyder boligsøgende muligheden for at se en potentiel bolig på grunden ved et enkelt klik. Denne funktion gør det nemmere for købere at forestille sig, hvordan deres drømmehjem kunne se ud på den valgte grund.

"Vi ønsker at gøre boligjagten så nem og inspirerende som muligt," siger Carsten Rysgaard, CEO hos Boliga og uddyber:

"Med vores nye løsning kan boligsøgende nu se deres drømmebolig direkte på grunden, hvilket gør det lettere at tage beslutningen og se potentialet i de mange helårsgrunde, vi tilbyder."

Læs også: Køb dit eget "mini-slot" for to millioner

Med denne nye funktion håber Boliga at inspirere flere boligsøgende til at bygge deres egne drømmehjem fra bunden, i stedet for at nøjes med eksisterende boliger. Det giver mulighed for at skabe et hjem, der er skræddersyet til deres behov og ønsker.

Se mulighederne for dig

Boliga gør det muligt at udforske og sammenligne forskellige grunde og få en klar fornemmelse af, hvordan det færdige hjem vil se ud. Funktionen hjælper med at reducere usikkerhed og øger trygheden ved at investere i en byggegrund.

Besøg Boliga.dk og oplev, hvordan du kan gøre dine boligdrømme til virkelighed.

Se alle helårsgrunde til salg i Danmark her.

En grund uden bolig - tryk på ikonet og få inspiration til drømmeboligen. Foto: Boliga