18. sep. 2024

Skal du flytte? Overvej 5G-internet til hjemmet!



Internet er en essentiel del af den almene danskers behov, og meget af hjemmets teknik er dybt afhængig af et stabilt netværk. Det gælder alt fra køkkenudstyr og underholdning, til hjemmearbejdsdage og deadlines.

For blot få år siden var internet til hjemmet en ufleksibel affære, især når boligen skulle skiftes ud. Valg af internetløsning var ofte et af de mere besværlige punkter på to-do-listen. Valget stod ofte mellem forskellige typer af bredbånd, som fibernet, internet via kabel-tv eller telefonstik. Alt sammen noget der var forbundet med gravearbejde, teknikerbesøg og, til tider, kompliceret installation.

Som al anden teknologi har internettet også gennemgået en eksponentiel udvikling og er i dag mobilt takket være 5G. Det kræver blot en router og en stikkontakt at have stabilt internet.

Køb 5G-internet når du skifter bolig

5G har i den grad åbnet op for fleksibiliteten. Internet til hjemmet, der før var kabelforbundet, er nu flytbar, og har gjort det nemmere både at skifte udbyder og få installeret et stabilt netværk – fx i forbindelse med en flytning. Og skal du i sommerhus, tager du bare routeren med og sætter strøm til.

Derfor er 5G Internet en rigtig god investering til hjemmet, især i flyttesituationer, hvor ventetider, teknikerbesøg og gravearbejde kan virke uoverkommelige i en allerede presset tid.

Med 3Internet fra teleselskabet 3, slipper du for lange ventetider, tekniker og installation. Bestiller du deres 5G Internet til hjemmet i dag, afsender 3 en lånerouter og et SIM-kort med det samme, så du kan være online i morgen. Det eneste du skal sørge for, er at putte SIM-kortet i lånerouteren og tilslutte det en stikkontakt.

Prøv først, køb senere

Men med ny teknologi kommer også naturlig skepsis. Spørgsmålet om hvorvidt 5G kan håndtere en hel husstands behov, vil melde sig for de fleste.

Denne skepsis maner 3 til jorden, da 5G-dækningen er på niveau med kablet fibernet og kan derfor klare alt fra hjemmearbejdspladsen, gaming på teenageværelset, skærmtid til de mindste til streaming og surfing, uden at der forekommer nedetid.

Derfor giver 3 muligheden for at afprøve deres 5G netværk i 30 dage uden at hænge på et abonnement med flere måneders binding og unødvendige regninger. Lever 3Internet ikke op til dine forventninger, har du 30 dages tilfredshedsgaranti, og kan returnere routeren helt gratis. Og returneringen er ikke det eneste der er gratis. Oprettelsen af 3Internet er også 100% omkostningsfri.

Bestil 3Internet i dag og oplev friheden ved 5G – nemt, hurtigt og uden bekymringer!