11. okt. 2024

Unikt sommerhus til salg



Drømmer du om et idyllisk sommerhus i naturskønne omgivelser? Så har du chancen nu! Et spektakulært ottekantet sommerhus i Bork Hytteby er netop kommet på markedet – og det kan blive dit for 799.000 kroner.

Det skriver Boliga.

Man får et charmerende hus på 50 kvadratmeter, opført i 2001, der fordeler sig over tre værelser. Huset ligger på en 225 kvadratmeter stor grund i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor de årlige skatter for sommerhuset ifølge Boliga.dk beløber sig til 5.460 kroner.

Læs også: Bløde kurver og mange kanter: Her er nogle af Danmarks mærkværdige huse til salg 

Prisen på sommerhuset ligger cirka 6 procent over gennemsnittet for de sommerhuse, der lige nu er til salg i området. Med beliggenheden tæt på vandet og havnen, er det en oplagt mulighed for både afslapning og som en potentiel udlejningsinvestering.

Klar til ren selvforkælelse
Det nyrenoverede køkken fra 2021 står skarpt og er klar til at imponere. Med to soveværelser og en hyggelig hems med kig til stjernehimlen er der masser af plads til både afslapning og gæster. Badeværelset byder på en separat bruseniche – ideel til at skylle dagens oplevelser af sig.

Læs: Unik "panorama"-bolig til salg

Udendørs finder du en rummelig terrasse fra 2023, perfekt til lange sommeraftener under åben himmel. Som prikken over i’et er huset udstyret med både varmepumpe og vandvarmer, så komforten er i top hele året rundt.

Se boligen her.