22. okt. 2024

Dyreste på Fanø: Villa Tusculum til salg



Drømmer du om at eje et stykke dansk historie med en udsigt, der tager pusten fra dig? Så har du nu muligheden – men du skal have den store pengepung klar.

Den historiske og charmerende "Villa Tusculum" på Fanø er netop blevet sat til salg for intet mindre end 25 millioner kroner, hvilket gør den til øens dyreste sommerhus – faktisk den dyreste bolig til salg i øjeblikket på øen.

Det skriver Boliga.

En historisk perle
Villa Tusculum, beliggende på Kystvejen 13 i Fanø Bad, emmer af historie og eksklusivitet. Med over 100 år bag sig er villaen et ikon fra Fanø Nordsøbads storhedstid, hvor både konger, bønder og rejsende har festet i dens imponerende sale.

Opkaldt efter den antikke italienske by Tusculum, forener villaen vestjysk charme med et strejf af sydeuropæisk inspiration. Ejendommen er fordelt over tre etager og rummer fire separate lejligheder samt en stemningsfuld vinkælder.

Skyhøj pris
Med en udbudspris på 25 millioner kroner er Villa Tusculum, ifølge Boliga, hele 99 procent dyrere end gennemsnittet for de sommerhuse, der i øjeblikket er til salg i 6720 Fanø.

Se boligen her.

Se de dyreste boliger til salg på Fanø her.

Foto: Boliga