09. okt. 2024

Her er boligerne med de vildeste wellness-afdelinger



Boliga har fundet tre boliger, hvor du kan slippe hverdagens stress og hoppe direkte i boblerne. Disse hjem tager selvforkælelse til nye højder!

Det skriver Boliga.

 

Mosehøjvej 9C, 2920 Charlottenlund: 38.000.000 kroner
I denne enestående bolig finder du et luksuriøst spaområde, der sætter nye standarder for velvære. Med en indendørs pool udstyret med svømmetræner og massagedyser samt smukke søjler beklædt med 18 karat guldmosaik, oser stedet af eksklusivitet. Spaområdet rummer også en sauna med varmeafvisende materialer og en imponerende stjernehimmel.


Se boligen her.


Foto: Nybolig Charlottenlund & Klampenborg

Foto: Nybolig Charlottenlund & Klampenborg

 

Strandfogdensvej 64, 9490 Pandrup: 13.500.000 kroner
Denne villa er et sandt wellness-paradis. Den imponerende wellnessafdeling i underetagen byder på afslapning og luksus med både infrarød sauna, dampbad og et forfriskende koldtvandsbad. Oplevelsen fortsætter udendørs, hvor et ude-spa og en udendørs bruser venter på dig!


Se boligen her.


Foto: Thorkild Kristensen

Foto: Thorkild Kristensen

 

Sønder-Vasevej 2E, 6857 Blåvand: 13.000.000 kroner
I dette sommerhus venter en luksuriøs spa-oplevelse, der får dig til at føle, at du er på spaophold hver dag. Wellnessområdet er udstyret med en imponerende 21 kvadratmeter pool, dampbad og en rummelig sauna. Forkælelsen fortsætter udenfor på den store træterrasse, hvor en udendørs spa står klar.


Se boligen her.


Foto: Nybolig Blåvand

Foto: Nybolig Blåvand

Læs også: Her er de vildeste hjemmebiografer

Læs også: Her er de lækreste vinkældre