14. okt. 2024

Sarah Zobel scorer millioner på salg af liebhavervilla



Den kendte psykolog, forfatter og tidligere model Sarah Zobel har nu fået solgt sin eksklusive liebhavervilla i Vedbæk. Villaen, som tidligere var udbudt til salg for 17,9 millioner kroner, blev i sidste ende solgt for 15,7 millioner kroner.

Det skriver Boliga.

Zobel købte villaen tilbage i 2021 for 13,7 millioner kroner, og selvom den ikke blev solgt til den oprindelige udbudspris, sikrer handlen hende stadig en fortjeneste på 2 millioner kroner efter kun tre år som ejer.

Læs: Ultimativt hestepalæ til salg

Luksuriøs bolig
Den arkitekttegnede villa i Nordsjælland har tiltrukket stor opmærksomhed på markedet, blandt andet på grund af dens eksklusive beliggenhed og elegante design. Boligen har alt fra rummelige værelser til en privat have, som sammen skaber rammerne for et ideelt hjem for en køber på udkig efter luksus og stil i naturskønne omgivelser.

Se boligen her.

Millioner i arv
Sarah Zobel, datter af erhvervslederen og godsejeren Peter Zobel, arvede sammen med sine søskende et stort beløb, da faren gik bort i 2017. Med en baggrund som psykolog og forfatter har hun desuden formået at skabe sin egen karriere ved siden af de økonomiske midler fra sin familie.

Læs også: Her er boligerne med de vildeste wellness-afdelinger

Privat har Zobel tidligere været gift med danseren Alexander Kølpin, som hun har to børn med. Senere blev hun gift med sangeren og hitmageren Burhan G, og sammen har de en søn.