10. okt. 2024

Ultimativt hestepalæ til salg


I Lynge, Nordsjælland, finder du en spektakulær hesteejendom, der nærmest er det ultimative for enhver hesteelsker. Ejendommen breder sig over 9,2 hektar og er skabt med særligt fokus på både hestene og deres ejere.


Det skriver Boliga.

Læs også: Her er hestenes ultimative drømmeboliger

 

Et paradis for heste
Det er sjældent at finde en ejendom, hvor hestene er så privilegerede som her. Det er tydeligt, at dette 'palæ' er designet med hesten i centrum. Ejendommens hjerte er en indendørs ridebane – en af de største i Danmark – som måler hele 35 x 70 meter. Denne unikke bane giver optimale træningsforhold året rundt, uanset vejret, og gør den til en drøm for både heste og ryttere.


Ejendommen rummer også 20 rummelige bokse, hvor hestene kan hvile sig efter en lang dag på banen. Komforten stopper ikke her – der er også fire klargøringspladser, vibrationsbånd og vandbånd, der sikrer, at hestene holdes i topform. En avanceret walker med plads til seks heste samt mulighed for longering giver hestene rig mulighed for motion og pleje. Uanset om det er dressur, springning eller blot en afslappet ridetur, byder ejendommen på det hele – inklusive en udendørs ridebane, vinter- og sommerfolde samt dedikerede sygefolde.


Se boligen her.


Læs også: Drømmer du om din egen skov? Nu kan du få den på tvangsauktion

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, Kgs. Lyngby

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, Kgs. Lyngby

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, Kgs. Lyngby

Foto: Ivan Eltoft Nielsen, Kgs. Lyngby